otrdiena, 2009. gada 6. oktobris

KNMP konference

Šodien biju tur kopā ar Mariki. Un arī Pīters Pals beigās parādījās. :)

Bija jauki. Līdzīgi kā pie mums, bet biku lielāks tas pasākums. Pie reģistrēšanās saņēmām katrs laptop (datoram) somiņu, par kuru man protams liels prieks. :)

No prezentācijām tikai pašu pamatu varēju saprast, par cik viss bija flāmu valodā, bet tas nekas. Man galvenais bija redzēt kā tur un kas notiek. :) Un kompānija ar bij jautra.

Kā jau konferencē, bija vairākas prezentācijas. Tendētas un onkoloģiju. Bija arī viena filma par prostatas vēža slimnieku. Labi, ka nesapratu, jo stāsts protams skumjš.

Kas mani pārsteidza, bija tas, ka prezentāciju starplaikos tika uzdoti testveida jautājumi, uz kuriem varēja elektroniski atbildēt. :)

Nesagaidot beigas, aizlavījāmies projām, lai aizietu uz dāmistabu un pēc tam - uz stendu zāli. Paskatījāmies dažādus robotus, firmas, izmērijām sev holesterīna un glikozes līmeni asinīs, noteicu savu ādas tipu iekš Vichy stenda un paēdām pusdienas. Un pusdienās kā jau tipiski Nīderlandē - sviestmaizes. Lielajā zālē staigāja sulaiņi ar lielām paplātēm rokās un piedāvāja dažnedažādas sviestmaizes. Garšīgas.

Bildes šeit:
http://picasaweb.google.com/Alise.Lake/KNMPKonference#

Pēc trijiem aizlavījāmies no konferences pavisam prom, jo jutāmies jau piekusušas.. Staigājot apkārt gar stendiem. :D

Bet bija jauki. Paldies Marikei un PP par iespēju pabūt tur! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru