otrdiena, 2009. gada 6. oktobris

Pirmdienas vakara improvizācija.

Bijām mēs tai Bimhuis.

Kaut gan.. Kad nācu mājās, bija vienkārši nejauks laiks. Līņāja, nedaudz vējš - brrr..! Atnāku mājās un ko es redzu? Yodit ar ne visai kaut kur ejot gribošu sejas izteiksmi.. :D Bet, bet, bet.. Kaut kā viņa tomēr saņēmās un mēs trīs - es, Yodit un viņas jaunais draugs Beņjamins (Biņjam) dodamies ceļā.

Pēdējās minūtes skrējiens uz vilcienu, 20 min tajā un esam klāt Amsterdamā. Sākam iet ar kājām, bet saprotam, ka kaut kas tomēr ne tā..

Beigu beigās braucam ar tramvaju vienu pieturu. :D Atpakaļ gan gājām ar kājām.. (10-15 min)

Pati māja ir ļoti moderna un upes krastā. Un lai tiktu iekšā, ir jāšķērso tiltiņš.. Ļooooti foršs tiltiņš, kurš vnk fantastiski izskatās vakarā. :))

Nonākam zālē, kas nav visai liela un gaidam. Pabrīnos, ka zāle nav pilna, bet tas tāpēc laikam, ka līst. Kad līst, tad visi sēž labāk mājās. :D

Sākas priekšnesums. No sākuma šķiet tāds biku dīvains.. Jo cik saprotu, viss tiek improvizēts un sākums tāds šizīgs - ar dīvainām skaņām, bet tad viss attīstās un mums sāk patikt.

5 dejotāji, bundzinieks, pianists, vijolniece, čelliste un dziedātāja. Kopā improvizēja un bij i ko pasmieties, i ko padomāt.

Padomāt par cilvēka ķermeni un mūziku.

Par duetu.

Par improvizāciju.

Patika man! :)

Bildes šeit:
http://picasaweb.google.com/Alise.Lake/ImprovizacijaIeksBimhuis#

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru