trešdiena, 2009. gada 14. oktobris

Piektdiena. Kā 8os pametu mājas, tā atgriezos ap 2iem. :)

Jap. Piektdien kā jau allažiņ devos uz aptieku un strādāju līdz pat 18iem. Nu labi.. "strādāju", jo pēcpusdienā tā mazāk darba bija un tad nu es čaloju un muļķojos ar meitenēm, kad viņām nebija ko darīt.. :)
Aptiekas slēgšanas brīdī bijām jau saposušās (beidzot ieraudzīju meitenes citos ietērpos nekā aptiekas uniformā) un varējām doties uz indonēziešu restorānu..

Šīs vakariņas tika rīkotas par godu vairākiem cilvēkiem no aptiekas kolektīva. Nataša un Elena dodas grūtniecības atvaļinājumā, Henks (cilvēks, kas nogādāja zāles uz mājām) dodas pensijā un Ria iet strādāt uz citu aptieku.
Un vakariņas - uz aptiekas rēķina. :)

Bildes šeit:
http://picasaweb.google.com/Alise.Lake/Piektdiena#

Vakariņas bija ļoti jaukas un pie reizes jautras. Nekad neēsts ēdiens un laba kompānija (sadalījāmies gan pa bariņiem, bet nu neko darīt.. tiku pie jautrākajām un visiemīļotākajām meičām un tad jau izdevies vakars garantēts..)

Pabeidzām ap 22iem un vakars turpinājās.. :p Jeunessai nākamajā dienā bija dzimšanas diena un tās dienas vakarā arī es biju saņēmusi ielūgumu uz ballīti pie viņas, bet tā kā biju iecerējusi braukt uz Utrechtu sestdien/svētdien, tad pievienojos dzimšanas dienas sagaidīšanas pasēdēšanai kopā ar viņas draudzenēm piektdienas vakarā.

Devāmies uz bāru, kur strādā viņas brālis. Aizdodamies tur un skatamies - neviena paša apmeklētāja.. jocīgi, bet dodamies iekšā. :) Iepazīstos ar Jeunessas jauko brāli, kas vēlāk pagatavo mums gardus kokteiļus (man protams Mohito).. Vēlāk bārs ir pilns ar cilvēkiem.

Kā dāvanu no manis, Jeunessa saņem ķiršu pāri - auskariņus, kas viņai diktam patīk. Un par to prieks protams.. :) Biju nodomājusi uzadīt šalli, bet kaut kā laiks aptrūkās.. :D Nekas, uz Ziemassvētkiem!

Pulkstenis notikš 12us un buču bučas no mums jubilārei! :) Ar meičām sākam domāt, vai Jeunessas brālis ir aizmirsis par laiku, bet nē, nē, nē. Pāris sekundes pēc mūsu apsveikuma viņš šak dziedāt apsveikuma dziesmu un pasniedz viņai tekilas šotu ar aizdegtu brīnumsvecīti. :D Vai nav mīļi? Khem.. visu apmeklētāju uzmanība protams pievērsta mums, bet tas nu tā.. :D

Es te kēru mirkli ar brīnumsvecīti, bet nespaspēju.. Tā jau bija izdzisusi.. :)


Biku vēl pasēdējām un tad jau devāmies mājup. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru