pirmdiena, 2009. gada 14. septembris

Amsterdama 2 un čiliņš vakarā ar Ievu.

Braucu nu tad vēlreiz uz Amsterdamu, šoreiz dienas laikā. Un kā jau pārbaudīts iepriekš, viss dienas gaismā izskatās savādāk. :D

Jauka. Jauka tā Amsterdama ir. Pirms braukšanas uz Nīderlandi, dzirdēju cilvēkus sakām, ka Amsterdama nav skaista.
Nea, nea.. Alise nogroza galvu un nepiekrīt. Man patīk Amsterdama. Maza, mīlīga, jauka un mājīga. Un nav bailes apmaldīties. :D

Bijām tur tik pēcpusdienā, tāpēc pārāk daudz tūrisma objektus neapskatījām, bet tā ir ok. Gribas vnk paklaiņot un izjust pilsētu..

Pie hotel kazino iekāpām vienā no tūristiem domātajām laivām un pabraukājam apkārt pa kanāliem.. Bija jauki.. :)

Bildes šeit:
http://picasaweb.google.com/Alise.Lake/Amsterdama#

Un! Protams. Jautāsiet vai redzēju Tās ielas..? Jap, izstaigājām cauri Sarkano lukturu ielām un biju izbrīnā, ka arī dienas laikā pie logiem gozējas jaukās meitenes. Šauras patumšas ieliņas ar samulsušiem tūristiem (tai skaitā mani) un dīvainu auru gaisā. Un protams, sarkaniem lukturiem gar sienām. Bilžu šeit nav..

Mani iedabūja iekšā arī vienā intīmo preču veikalā un smējās, ka samulsusi biju. Ha ha. :D

Un arī Coffeeshop (vieta, kur ir atļauts pārdot marihuānu) iegājām, lai gaisu paošņātu, bet tas ir arī viss. Piedodiet, ja lieku jums vilties, bet tā nu arī mana ekskursija pa Amsterdamu beidzās. :)

Stacijā bija sarunāts tikties ar latviešu meiteni Ievu, kura ar ir Hārlemā kā Erasmus studente no LLU, ainavu dizaineriem. Sarunāja man pilnas ausis. :D Bet jauki bija latviski parunāties (kaut gan tik ļoti vēl neesmu nogurusi no angļu valodas) un uzzināt visādus padomus gan par Hārlemu, gan par Amsterdamu.. Čiliņš pie glāzes baltvīna kanāla malā un turpinājums siltajā terasē vienā skvērā ar glāzi karstas piparmētru tējas. Mmm.. :)

Un tad mājās, lai pabeigtu atskaiti rakstīt! Cikos iegāju gulēt? Ap diviem? :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru