sestdiena, 2009. gada 12. septembris

Biju centrālajā aptiekā.

Aha. Arī sestdienā uz darbu. :D

Nu nē, nebija tik traki. Tik uz stundiņu aizgāju ekskursijā uz centra aptieku, kas strādā visu diennakti. Tur viņiem ir cits robots, tāpēc vēl jo interesantāk salīdzināt ar otru aptieku.

Bildes redzamas šeit:
http://picasaweb.google.com/Alise.Lake/CentraAptieka#

Īsumā - wow! Tik plaša, tik skaista, tik moderna, tik jauka. :) Patiešām rodas vēlme tur ieiet tāpat vien, pat ja neesi slims. :)

Tātad bildēs var apskatīties viss kā tur izskatās un piekrist vai pretoties maniem apgalvojumiem. :D

Vēl ko varu piebilst.. Aptieka pieder, ja pareizi atceros, 29 farmaceitiem. Jocīgi, vai ne? Neorientējos visos tajos ekonomikas terminos, bet saprotu, ka katram pieder kāda daļa akciju un tad nu skaitās, ka ir 29 īpašnieki. Katru dienu aptiekā ir jābūt kādam farmaceitam, kas uzrauga asistentus un tad nu šie 29 farmaceiti mainās katru dienu.

Pamatā aptiekai ir atsevišķa cilvēku komanda, kas tur ikdienā strādā, bet par cik ir atvaļinājumi, tad Pīteram Palam savā dežūrā jānāk ar kādu no savas komandas. Tajā dienā tā bija Jeunessa. :)

Šeit jūs redzat Pīteru Palu, par kuru tik daudz runāju. Slikti gan var redzēt, bet negribēju viņu traucēt kamēr viņš tik cītīgi strādā.. (pārbauda receptes..)

1 komentārs:

  1. super, tu tik interesanti raksti man tā patīk. Lasu un dzīvoju tev līdz, jauka tā Nīderlande, un tieši tā vieta kur tu dzīvojies, man ir iepatikusies ļoti. par tiem robotiem pat neticas, bet skatoties tajās bildēs, reāls robots, kādreiz laikam tur cilvēks strādājis, bet tagad vairs nav vajadzīgs. gaidot atkal jaunumus no tevis. liene

    AtbildētDzēst