sestdiena, 2009. gada 26. septembris

Sestdienas - manas mīļākās dienas.

Šo nedēļas nogali izlēmu palikt mājās - Hārlemā. Bija sakrājušies darbi darāmi un tad nu iečiloju tagad pa mājām. Tas ar ir jautri! Un feini.. :)

No rīta gulēju līdz 10iem. No mājas izvēlos ārā tikai 12os. :D Un aizstaigāju līdz centram, kur biju dzirdēju katru sestdienu notiekās tirdziņš! Un dēļ šī fakta, sestdienas tagad man ir mīļākās dienas.. Arī Tukumā man patikās sestdienās tāpat bez īpaša iemesla pastaigāt pa tirgu, lai redzētu visu to rosību un jautrību..

Bet te! TE! Te protams ir savādāk un varbūt tāpēc tik feini.. Centrālais laukums pie baznīcas ir pārpildīts ar mazām būdiņām, kur cilvēki pārdod gan ēdamas lietas, gan drēbes un visko citu. Siers, zivis, maize, saldumi, kebabi, dārzeņi.. Converse kedas, svārki, kleitas, zeķes.. Starp citu, nopirku 3 pārus zeķes par 5€ (3.5Ls) un noskatīju sev melnas krutas Converse kedas.. Bet kaut kā aizdomīgi likās, ka pārdod uz ielas.. :)

Un tad vēl paklīdu pa daudzajām veikaliņu ielām (tā saucamās shopping streets). Ieklīdu vairākos veikalos iekšā un tik interesanti! Bet arī biku neizprotami protams.. Cik kas maksā, ko te pārdod utt :D

Atradu beidzot arī dziju veikalu, bet tāds diktam maziņs.. Nopirku dziju cepurei tām vējainākajām dienām. Citām idejām būs man uz Amsterdamu jābrauc lūkoties! :)

Biju arī pārtikas veikalā un sapirkos visko ēdamu. Kaut kas līdzīgs Superneto, bet lielāks haoss.. :D

Un tad atnācu mājās, piekārtoju savu istabu, paēdu un izcepu brīnumsmaržīgu burkānkūku.. :) Liekas, ka būs diktam laba sanākusi..

Un tagad - jāpacilā savi dokumentu/atskaišu/protokolu kalni..

Pa pa!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru