sestdiena, 2009. gada 12. septembris

Viens vakars Amsterdamā.

Jap, pirmo reizi biju Amsterdamā. Kopā ar Yodit - meiteni, ar kuru dzīvoju kopā. :)

Viņas draudzene Lorēna (atceļojusi no Indonēzijas un tagad jau cenšas iegūt nīderlandiešu pilsonību) uzaicināja mūs abas uz vakariņām. Tad nu arī devāmies.

Pirms tam jau saklausījos, ka šī draudzene ir biku pa gaisiem, bet ļoti pozitīva un runā galvenokārt angliski. Tas man der.. :)

20 min ar vilcienu un esam A. Wow! Kur ir debesskrāpji?! (tik ļoti tie asociējas ar pasaules galvaspilsētām..) Nea, nav to. Ir jaukum jaukas mazas mājas, kuras tik ļoti esmu iemīļojusi Hārlemā.
Paņemam tramvaju un braucam. Pat nemēģināšu salīdzināt tos ar Rīgā esošajiem.. ;)

Vakariņas bija jaukas. Bijām cilvēki 6 un ēdām garšīgu pastu ar dažādiem salātiem pie glāzes sarkanvīna. Skan jauki, vai ne? :)
Emm.. dzīvoklis nelielā bardakā ar bohēmisku gaisotni tajā. Balkona durvis vaļā, cigarete pēc cigaretes un trusis krātiņā. Jauks melns trusis, kas kož pirkstos. (bet viņi visi laikam tā dara..) Mūzika.. Mmm.. mūzika vnk dievīga. Kaut kas no vecjiem hitiem un kaut kas ko es ar ļottiii gribētu iegūt savā īpašumā. :)

Pārējie pošas uz kādu bāru, mēs ar Yodit uzliekam mīksto un dodamies naksnīgā pastaigā atpakaļ uz vilciena staciju. Pilns ar cilvēkiem. Pilns ar riteņiem. Pilns ar kanāliem. :)
Rīt tur došos vēlreiz, lai paskatītos kā šī pilsēta izskatās pa dienu. Bet man jau tagad liekas, ka ļoti burvīgi.. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru