piektdiena, 2009. gada 25. septembris

Aptiekas darbinieku sapulce.

Ik pēc katrām sešām nedēļām pēc aptiekas slēgšanas notiek visu darbinieku sapulce. Un šoreiz tiku uzaicināta arī es piedalīties. Notikās jau protams flāmu valodā, bet iepriekš Pīters Pals bija apstāstījis drusku kā kas notiekās..

Kas man vislabāk patikās ir tas, ka pirms oficiālās daļas ir neoficiālā, proti, vakariņas. Parasti tiek pasūtīti kādi garšīgi ēdieni no kādas kafejnīcas un šoreiz bija kāds ķīniešu/indonēziešu variants.. Asi, karsti bet garšīgi. :)
Lūk, neoficiālā daļa:


Pašā galda galā varat redzēt Pīteru Palu. :)

Un jā.. tad bija oficiālā daļa. Visiem tiek izsniegts protokols, kurā norādīta sapulces gaita, temati utt. Un pa punktiņam uz priekšu. Diktam interesanti īstenībā, jo katram ir iespēja ieteikt kaut ko, protestēt utt. Kā arī vienkārši visiem kopā pabūt. :)

Kad sapulce jau tuvojās beigām, es ierunājos. Visu šo laiku nebija radusies iespēja pacienāt jaunos kolēģus ar Laimas saldumiem, jo katru dienu strādā citi cilvēki un kopā visus saķert liekas gandrīz neiespējami. Tamdēļ likās, ka šī reize ir perfekta. :) Un tad nu arī liku galdā.. :) Melno balzāmu dabūja Pīters Pals un konču končas sabēru uz liela šķīvja. Jauks nobeigums.. :)

Un vēl! Tā dienā Nīderlandē bija farmaceitu asistentu diena un par godu tam Pīters Pals visām darbiniecēm uzdāvināja puķu pušķi. :) Bet tas ar tā biku amizanti, jo puķes jau pa dienu stāvēja noliktavā lielās vannās un tad nu ejot prom, Pīters Pals man ar noteicu, lai sev ar izvēloties vienu pušķi.. :)) Un tad nu izvēlējos.. baltu jo baltu.. Un braucu mājās autobusā ar puķu pušķi klēpī..

Un smaidīju. :) Jauki, vai ne?

Un arī mājās pušķis skaisti izskatās..


Tāds lūk bij otrdienas vakars..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru